Nog 2 B&M banen verkocht

Sheikra, Silver Bullet, Hydra, het zijn maar enkele projecten waar B&M de afgelopen jaren aan heeft gewerkt. Na de economischie resessie waar deze Zwitserse bouwer last van heeft gehad trekt de markt weer aan. Dit jaar heeft B&M drie nieuwe achtbanen op de planning staan waaronder Black Mamba in Phantasialand.

B&M is in Amerika begonnen met de bouw van The Patriot. Veel is er nog niet bekend over dit project maar waarschijnlijk gaat het om een sitdown achtbaan met meerdere inversies. De kleuren zijn opmerkelijk pattriotistisch. De baan krijgt een rode kleur met over de zijkant witte strepen. Waarschijnlijk zullen ook een aantal baandelen blauw met wit worden. Meer is er nog niet over dit project bekend. De baan zal begin 2006 operationeel moeten zijn.

Een project van B&M waar al iets meer over bekend is, is het project in Beijing. Een nieuwe prone coaster zal in dit nog te bouwen pretpark worden neergezet. Een prone coaster is beter bekend als een flying coaster. Hoe hij er precies uit gaat zien is nog niet verteld, wel is bekend dat de baan goudbruin wordt, op de RCDB zijn de eerste foto’s verschenen. Wanneer het hele project wordt afgeleverd is nog niet bekend gemaakt.

We zullen jullie uiteraard op de hoogte houden van deze 2 projecten!

Comments are closed.