"Inside Football! Be Part of It"

Gisteren, ondag 3 juli is het preview-center van de nieuwe attractie geopend. Tegelijkertijd werd de invulling van de nieuwe attractie bekendgemaakt;

Het ‘voetbal-paviljoen’ zal diverse kleinere attracties herbergen. Het middelpunt van het paviljoen zal indoor kartbaan worden. Met de speciale karts, gethematiseerd als voetbalschoenen, zullen de bezoekers een voetbalwedstrijd kunnen spelen. Dit gedeelde van de nieuwe attractie wordt door Europa-Park omschreven als "een unieke combinatie van voetbal-karts met een stadion sfeer, een sport belevingswereld, een Coca-Cola SportsBar en een Adidas-Sportsshop".

Ook hebben bezoekers de mogelijkheid om hun favoriete voetbal-hoogtepunten nogmaals te beleven op de grote schermen verspreid over de hal. In de ‘Walk of Fame’ zal de geschiedenis van voetbal worden uitgebeeld. En als toetje zullen de wedstrijden van het wereldkampioenschap voetbal op een groot scherm worden uitgezonden.

Vergeet dus niet je voetbalschoenen aan te trekken als je in 2006 naar Europa-Park gaat!

Comments are closed.