Naast Ice Age nu ook Madagascar in Movie Park!

In samenwerking met 20th Century Fox is ervoor gekozen om ook andere figuren uit de populaire Dreamworks animatiefilms een rol te geven in het Duitse filmpark. Op 6 juli zal je dan ook niet Manny de mammoet tegen gaan komen maar lopen Alex de leeuw en Halt de pinguin uit Madagascar door het park heen. Vanaf 9:30 uur zullen de figuren handtekeningen uitdelen en met de fans op de foto gaan.

Dit alles ter promotie van de nieuwe animatiefilm die in Duitsland op 14 juli pas uit zal komen, in Nederland draait Madagascar al een kleine maand in de bioscopen.

Het zomerseizoen van Movie Park Germany is begonnen, het park zal langer geopend zijn en ook zullen er nog meer activiteiten worden georganiseerd. Vanaf 10:00 uur is iedere bezoeker van harte welkom om het park te bezoeken, daarna heeft men tot 20:00 uur de tijd om alle attracties en shows te bezoeken. Ook is er een aantrekkelijke korting voor kinderen van 3 tot 11 jaar; zij hoeven op vrijdagen in het hoofdseizoen alleen maar hun leeftijd in euro’s te betalen om het park te bezoeken. Wel moet dan eerst de speciale voordeel-coupon worden ingevuld op de website van Movie Park Germany.

Comments are closed.