Rollercoaster Tycoon 3 – nu nog natter

Veel bugs en problemen zijn met deze nieuwste uitbreiding van RollerCoaster Tycoon 3 opgelost. RollerCoaster Tycoon 3 – Dolle Waterpret is de eerste uibreiding op het miljoenen verkopende RollerCoaster Tycoon 3 (RCT3). En er is veel toegevoegd aan het nieuwe deel, en hierbij is vooral naar de fans geluisterd.

Zo is het vanaf dit deel weer mogelijk om ondergronds te bouwen, iets wat vele mensen mistten in RCT3, en dit is nog maar het begin. Zoals de titel al doet vermoeden draait dit deel van RCT3 vooral om water, veel water! Het is vanaf nu ook mogelijk om waterparken te maken met zwembaden, glijbanen, wildwaterbanen, bubbelbaden en nog vele andere attracties. Er zijn zelfs waterspuiten en achtbanen met water in dit deel toegevoegd om bij te dragen aan nog meer plezier met water!

Ook zijn er een aantal grote attracties die de revue passeren in dit nieuwe deel. Zo vind je de Huss Giant Frisbee (zoals Sledge Hammer) in het nieuwe pakket en zijn er ook vele nieuwe functies toegevoegd aan de wildwaterbanen. Ook de Disc’o van Zamerpla zit er nu in evenals de Volare van dezelfde bouwer. Een andere grote toevoeging is de mogelijkheid tot het maken van lasershows. Het componeren van vuurwerkshows is makkelijker geworden en ook zijn er meer vuurwerkeffecten bijgekomen in dit deel. In combinatie met de nieuwe lasers kun je nu de show van je leven maken!

Als laatste is het ook mogelijk om nog andere shows te maken, zoals een show met dolfijnen, orca’s en andere zeedieren. Deze zeedieren komen ook terug in het onderwater-deel dat te maken is in de nieuwe RCT3 door tunnels en rotspartijen. Themagebieden die betrekking hebben tot Altantis komen nu toch wel heel realistisch over. Maar zoals bij vele spellen is het ook hier het geval dat we nog maar het puntje van de ijsberg hebben besproken qua extra functies.

Rollercoaster Tycoon 3 – Dolle Waterpret is sinds zaterdag verkrijgbaar in de winkels. De adviesprijs ligt rond de 30 euro.

Comments are closed.