Illegale kabouterverkoop

Normaal gesproken is hier niets mis mee, maar omdat er nu een speciale actie loopt bij Alton Towers waarbij een tuinkabouter je gratis toegang verschaft tot het park, wordt dit gezien als een erg vreemde vorm van illegale kaartverkoop.

Wanneer je in de maand mei een tuinkabouter meeneemt naar Alton Towers, krijg je toegang tot het attractiepark. Deze tuinkabouter moet aan strikte voorwaarden voldoen, zoals een minimale hoogte, een witte baard en natuurlijk de gebruikelijke tuinbroek. De actie is georganiseerd vanwege het uitkomen van het boek "Bollocks to Alton Towers".

Bollocks to Alton Towers is een boek dat de lezer probeert te overtuigen niet langer urenlang in wachtrijen te staan in pretparken, maar een andere manier te vinden om de vrije tijd door te brengen. De auteur is van mening dat de Britse natuur de bezoeker veel meer te bieden heeft dan een pretpark als Alton Towers.

Met het gratis toelaten van mensen die een tuinkabouter inleveren wil Alton Towers het groene karakter van het pretpark benadrukken, en natuurlijk de auteur van Bollocks to Alton Towers terugpakken.

Mike Lorimer van Alton Towers waarschuwt de mensen voor deze illegale kabouterverkopers: "Mensen die kabouters kopen van deze verkopers moeten goed opletten aangezien we strenge eisen stellen aan de tuinkabouter voordat men gratis toegang krijgt tot het park. Daarnaast zijn het aantal gratis kaarten per dag beperkt – we willen niet dat het gehele park volloopt met kabouters!"

Comments are closed.