Walibi op avontuur

Hij zal samen met Mama Lily (een groot lief Nijlpaard met een rieten rokje en Hawaiï slinger) de allereerste exemplaren van zijn nieuwe stripboek: "Een wereld vol vriendjes" overhandigen aan de patiĆ«ntjes op de kinderafdeling van het ziekenhuis.

Walibi is op 11 november vorig jaar geland in Nederland na een wereldreis van 5 jaar en heeft het toenmalige Six Flags Holland omgetoverd in het nieuwe Walibi World.

Walibi is niet alleen teruggekomen van wereldreis. Hij heeft een groot aantal hartveroverende vriendjes meegenomen. De avonturen die zij samen beleven zijn niet uitsluitend in het park en de nieuwe show te zien maar kunnen vanaf nu ook worden meebeleefd in een nieuw stripboek. De allereerste oplage van Walibi’s stripboek "Een wereld vol vriendjes" is gedrukt. Walibi zal persoonlijk, samen met het lieve Nijlpaard Mama Lily, de eerste exemplaren van dit stripboek overhandigen aan de patiëntjes op de kinderafdeling van het VU medisch centrum in Amsterdam.

Voor kinderen die opgenomen zijn in het ziekenhuis duren de dagen soms best lang. Daarom wordt vol verwachting uitgezien naar het bezoek van Walibi en zijn vriendinnetje Mama Lily! Of zoals een patiëntje zei; ‘Ja maar dan lig ik toch nog wel in het ziekenhuis?’

Comments are closed.