El Volador slaat zijn vleugels uit!

Bellewaerde Park heeft met El Volador een echte wereldprimeur in huis! De attractie van het type "Topple Tower" is de eerste in de wereld.

De nieuwe, hoogtechnologische attractie heeft alle veiligheidstesten succesvol doorstaan en is er nu helemaal klaar voor om de bezoekers mee te nemen voor een verrassende vlucht.

El Volador is een vernieuwende familieattractie voor jong en oud! Het is een tuimelende toren die zijn 40 passagiers rond zijn mast doet draaien en naar beneden tuimelen: een onweerstaanbare belevenis! El Volador garandeert kinderen en ouders een unieke ervaring.

De attractie staat centraal in de zone Mexico en schittert door zijn bonte kleuren en sfeervolle thematisering. Er werd heel wat aandacht besteed aan de decoratie van El Volador: watervallen en fonteinen omringen de exotische vogel en geven de attractie een extra exotisch tintje.

Bellewaerde Park is tijdens de maand mei open van woensdag tot zondag, alsook op pinkstermaandag 16 mei. Op zaterdag 28 mei staat de Mexican Night op het programma. Voor deze nocturne blijft het park uitzonderlijk open tot 22u en zal het er bruisen van de Mexicaanse sfeer, animatie en muziek!

Comments are closed.