Foto’s van een Zweedse schoonheid

Vandaag opent Liseberg haar deuren voor het publiek, en zal ook Kanonen de eerste passagiers vervoeren. Alhoewel, de eerste passagiers… Al enkele parkofficials hebben de mogelijkheid gehad om zich met 75 km/u te laten afschieten door dit Zwitsers monster. "Vorige week hadden we de eer om Kanonen voor het eerst uit te proberen. De verwachtingen waren hoog, maar Kanonen verbijsterde ons allen! De rit was spannend, maar belangrijker nog, tegelijkertijd ook heel soepel. Een rit in Kanonen is erg soepel, en zonder irriterende en onnodige schokken", aldus een medewerker van Liseberg.

Hoewel Liseberg nog geen foto’s van Kanonen in actie wil verspreiden totdat de attractie een paar weken operationeel is, is het ons toch gelukt om wat prachtige en unieke foto’s van Kanonen te bemachtigen. Er is geen trein te zien, maar het zijn zonder meer schitterende stillevens.

Deze foto’s van Kanonen brengen het totaal aantal foto’s in ons Foto-Archief tot ruim boven de 700, variërend van unieke bouwfoto’s tot spectaculaire foto’s van achtbanen in actie, van artistieke concept art tot sfeervolle foto’s van darkrides.

Comments are closed.