Openingsmoment El Volador onzeker

Aanstaande donderdag 24 maart zou El Volador officieel openen voor genodigden, personeel en pers. Door het slechte weer op cruciale werkdagen is de bouw, die oorspronkelijk ruim om schema liep, vertraagd. Het park heeft daarop besloten dit evenement een week uit te stellen.

Bellewaerde Park opent dit paasweekeind haar deuren en hoopt uiteraard het toegestroomde publiek toch te kunnen laten genieten van hun nieuwe attractie. Door de vertraging is het helaas onzeker of deze hoop ook werkelijkheid kan worden. Mocht het niet lukken zal het park wel proberen het publiek op nog nader te bepalen wijze genoegdoening te geven.

Met El Volador heeft Bellewaerde een wereldprimeur. Deze toren, die draait en slingert, is de eerste grote attractieuitbreiding in het park sinds jaren en is speciaal uitgekozen omdat uit publieksonderzoek bleek dat de vele bezoekers graag een vernieuwende attractie in het park zouden zien verschijnen.

Meer informatie over El Volador is te vinden in de special, en in het speciale nieuwsbericht naar aanleiding van het werfbezoek.

Comments are closed.