Vaarwel Gremlins Invasion…

Tijdens een interview met de voormalig General Manager, dhr Timothy L. Ruedy, kwam naar voren dat het park de attractie Gremlins Invasion tijdens seizoen 2005 niet zal openen, en zelfs zal ontmantelen. Het gebouw zal gebruikt worden om de nieuwe attractie voor 2006 te huisvesten.

Dhr Ruedy wilde weinig kwijt over de nieuwe attractie. Wel kon hij zeggen dat het onwaarschijnlijk was dat we een Scooby Doo schietattractie in het Bottropse pretpark zouden vinden in 2006. Ook de Terminator 3 geruchten waren uit de lucht gegrepen.

"We zijn nog op zoek naar een grote hit, het juiste thema voor de nieuwe attractie", aldus dhr Ruedy. "Noem het ‘magic in a bottle‘. Hoe dan ook, we hebben het nog niet gevonden. Hebben jullie misschien suggesties? Hahaha."

Het op onconventionele manier aan nieuwe ideeën komen is iets dat dhr Ruedy zonder meer kan. Zo was het zijn dochter die SpongeBob Squarepants als nieuw character heeft aangewezen. "We zochten naar iets dat leeft onder de Duitse bevolking. Niet een set characters net als de Looney Tunes, die hun hoogtepunt voorbij zijn. Ik vroeg mijn dochter wat zij leuk zou vinden om in het park te zien. Ze riep meteen ‘SpongeBob Squarepants‘!

Of de opvolger van dhr Ruedy, Andreas Stickel, zijn bijzondere manier van brainstormen zal voortzetten is nog maar de vraag. Eén ding is op dit moment zeker, en dat is dat Gremlins Invasion voorgoed tot het verleden zal behoren.

Comments are closed.