Treble in Toverland

Ditmaal staat het thema Jungle centraal en natuurlijk mag een populaire band zoals Treble niet ontbreken.

Spannende voorronde
Deelname aan de jaarlijks terugkerende playbackwedstrijd van KinjerKraom wordt steeds populairder. Dit is met name te merken geweest aan de vele aanmeldingen, waardoor een loting voor deelname aan de voorronde heeft plaatsgevonden. De genodigden én de juyleden hebben tijdens de voorronde op 19 februari genoten van absolute topkwaliteit bij de 18 deelnemers.

Uitslag deelnemers
Na een zenuwslopend jury-overleg zijn er uiteindelijke 8 finalisten geselecteerd die hun opwachting zullen maken tijdens de 4de playbackwedstrijd in Toverland. Naast de échte Treble wordt er onder andere een schitterend playback-optreden verzorgd door een drietal meiden uit Oostrum. Tijdens de voorronde presenteerden zij de fantasietaal van het lied Ramaganana bijna letterlijk, een behoorlijk lastige opgave.

Treble
De populaire meidenband Treble heeft haar eerste cd uitgebracht in 2003. De single ‘Ramaganana’ werd zelfs een nummer 1 hit. Het unieke aan Treble is dat zij een deel van hun liedjes zingen in een onbekende, verzonnen taal. Naar eigen zeggen is het leuke van fantasietaal dat iedereen een eigen betekenis aan de woorden kan geven zodat het een goed gevoel geeft. Met name kinderen kunnen dan ook erg genieten van de muziek van Treble.

Tv-opnames op locatie
In aansluiting op de topact Treble staat gedurende de gehele dag het thema Jungle centraal in het Sevenumse Attractiepark. In het nieuwste gedeelte – genaamd Magic Forest – wordt de wervelende playbackshow gegeven, waarbij de Limburgse zender L1 opnames maakt. Daarnaast zijn er leuke & aparte acts, die allen bijdragen aan de Jungle-sfeer.

Comments are closed.