Walibi World heeft grootse Halloweenplannen

De vieringen van Halloween vindt zijn oorsprong in de Verenigde Staten, waar een flink aantal parken een naam hebben hoog te houden. Extreme spookhuizen, waar sommigen echt doodsbang in worden, zijn daar geen uitzondering. En juist die kant wil het park opgaan. Uiteraard niet alleen die kant, want ook het zojuist aangemeten familiekarakter van het park moet behouden blijven.

Naast de vertrouwde trail, die op dezelfde locatie bij de ingang van de gelanceerde achtbaan aan het begin van het park blijft (vroeger Superman The Ride, huidige werktitel Xpress) zullen er 2 nieuwe trails verschijnen in een speciaal gebied buiten het park. Budgetten, concepten, initiatieven; het is allemaal rond. Vast staat in ieder geval dat 1 ervan Lunatic Asylum zal zijn, en dat het in de VS als meest griezelige spookhuis bepaalde “cornfield” ook een Nederlandse tegenhanger zal krijgen.

Omdat het voor de hele familie een feest moet zijn zal ook het kinderhalloween groot worden aangepakt! Een doolhof, trick and treat, de walibi show in halloweenstijl en decoraties die die van de voorgaande jaren moeten doen verbleken.

De daadwerkelijke fysieke voorbereidingen in het park beginnen op 1 april. Alleen het uitblijven van de goedkeuring van het hoofdkantoor kan nog roet in het eten gooien.
Bron: ikbenop weg (zie links), weblog van 1 van de initiatiefnemers rond de Halloweenviering in het park.

Comments are closed.