NoLimits Coaster 1.5.5 is uit

Dankzij deze update bevat NoLimits inmiddels 18 verschillende achtbaantypes, en is waarschijnlijk de populairste achtbaansimulator op de markt. Dat NoLimits geen spel is, maar een echte simulator wordt wel bewezen door het feit dat ook professionele achtbaanbouwers gebruik maken van de software om hun creaties aan (potentiële) klaten te presenteren.

In update 1.5.5 zijn ook enkele kleinere bugs verholpen, en zijn enkele verbeteringen aangebracht aan het vertex-paneel. Ook zijn twee nieuwe standaardbanen (Bobbejaanland’s Typhoon en de legendarische Olympia Looping, en is de standaardbaan Kumba bijgewerkt.

Deze update is, net als alle andere updates, gratis te downloaden voor eigenaars van het spel. De download kan zowel op nolimitscoaster.com als op thrillnetwork.com gevonden worden.

Voor slechts $29,95 kan de NoLimits Coaster simulatie software gekocht worden op de officiële site.

Comments are closed.