Nieuw: Donderstenen in Avonturenpark Hellendoorn

Het nieuwe avontuur is De Donderstenen. Houd je goed vast in deze spannende achtbaan. Voor je het in de gaten hebt, komen de stenen tot leven. Ze vliegen best hoog met je tussen de bomen door..maar, hoor jij dat ook? Zei die boom nu wat? De Donderstenen is er helemaal voor het gezin. Deze familie-achtbaan is namelijk speciaal voor iedereen die (nog) niet over de kop durft. De nieuwe achtbaan, is net als zijn voorganger, van het merk Zierer.

In de vroege zomer presenteert Avonturenpark Hellendoorn o.a. in het Gouden Theater Paleis bruisende familievoorstellingen. Zo is het lachen geblazen met Kok Kareltje en zijn vrienden in de nieuwe spelshow Kiekaballa. Ook zijn Anatevka, Michel van Grinsven en illusionist Georges Hilaul er met hun eigen shows.

Je eigen tv-helden in het echt zien? Dat kan met de Meet & Greets in het park. Brum, Bob de Bouwer, Bobo, SpongeBob, ze zijn er allemaal. En wat dacht je van de dames Clover, Alex en Sam? Totally Spies komt echt! Houdt voor de exacte data de evenementenkalender op de website goed in de gaten.

Na het grote succes van vorig jaar hebben de heksen en al het andere gespuis besloten om Avonturenpark Hellendoorn de hele maand oktober om te toveren tot Heksendoorn! Als dat maar goed gaat met al dat gegriezel en gespook.

In 2005 is het dus zorgeloos genieten voor iedereen. Gasten kunnen weer op hun gemak een hele dag in het park doorbrengen met de meer dan 30 attracties, shows en entertainment. Voor stoere waaghalzen die wel over de kop durven, is er de Tornado! En in de wildwaterbanen Sungai Kalimantan en Canadian River beleef je spetterende waterpret. Wil je je even helemaal uitleven? Ga dan naar de 3 Geheime Torens. Klim tussen de toppen van de bomen naar uitkijktorens en boomhutten. Misschien ontdek je daar je eigen geheim!

En de allerkleinste avonturiers beleven onder toezicht van onze medewerkers, de grootste avonturen in hun eigen ‘parkje in het park’: Dreumesland. O ja, vergeetvooral niet even gezellig te funshoppen, lekker te eten en drinken of gewoon mensen te kijken. Kom maar langs als je durft!

Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 25 maart t/m 30 oktober van 10.00 tot 17.00/18.00 uur. In de zomer van 25 juli t/m 21 augustus zelfs tot 19.00 uur. De entreeprijs vanaf 3 jaar is ? 16,50 per persoon en in juli en augustus ? 17,50 per persoon. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis evenals 55+ die op de vrijdag langs willen komen. Senioren (65+) en gehandicapten krijgen 50% per persoon korting op de normale entreeprijs. Kijk voor de exacte openingsdagen- en tijden op de website van het park.

Comments are closed.