Hydro heropent in 2005

Na een uitvoerig onderzoek door de politie en de Health and Safety Executive is Hydro vrijgegeven aan Oakwood Leisure Ltd. Dat wil zeggen dat het park de attractie weer mag openstellen voor het publiek. Hoewel het onderzoek naar het fatale ongeval nog niet is afgerond, zijn er door de politie en de Health and Safety Executive wel enkele voorstellen tot verbetering van de veiligheid afgegeven.

Zo zal Hydro, volgens parkdirecteur Paddy McNamara, nieuwe "over the shoulder" beugels krijgen met een interlock-systeem. Ook zal het interieur van de boten worden aangepast.

Meneer McNamara benadrukt dat alle attracties in Oakwood voor openstelling aan het publiek grondig gekeurd worden door officiele instanties, en pas openen indien ze goedgekeurd zijn. Zo was ook Hydro gekeurd en goedgekeurd. Toch worden er aanpassingen aan de attractie gedaan, omdat het volgens McNamara soms nodig of wenselijk is om verbeteringen aan te brengen om de bezoeker gerust te stellen.

Oakwood Theme Park én Hydro zullen op 24 maart 2005 weer openen.

Comments are closed.