Walibi officieel Nederlander

Al enkele maanden is de marketing-afdeling van Walibi World druk bezig om de naamsverandering en de nieuwe mascotte in de aandacht te krijgen. Eerder al deed Walibi mee aan een nieuwjaarsduik, en natuurlijk was hij aanwezig tijdens de jaarlijkse Vakantiebeurs in de Jaarbeurs te Utrecht.

Zie onderstaand persbericht voor meer informatie over de nieuwste publiciteitsactie van de marketing-afdeling van Walibi World;

Nederland heeft er binnenkort een nieuwe inwoner bij. Het gaat hier niet om een pasgeboren baby of een nieuwe immigrant, het gaat hier om Kangoeroe Walibi. Deze nieuwe held van het Flevolandse themapark Walibi World (voormalig Six Flags Holland) wordt 2 februari aanstaande officieel ingeschreven door burgemeester de Jonge van gemeente Dronten.

Nog niet eerder vertoond in de wereld
"Voor zover ik het kan nagaan is de officiële inschrijving van een Kangoeroe, zoals Walibi, een unieke gebeurtenis in Nederland en zelfs in de wereld. Wij zijn er trots op deze oranje held in onze gemeente te mogen verwelkomen", aldus burgemeester de Jonge van gemeente Dronten. "Om deze gebeurtenis te vieren, nodig ik daarom samen met Walibi geïnteresseerden en natuurlijk alle kinderen uit de buurt uit."

Om 14.00 uur zal voor het gemeentehuis in Dronten een ballonnenwedstrijd worden georganiseerd en kan iedereen alvast kennis maken met Walibi, onze nieuwste inwoner, die Nederland nog veel plezier zal gaan bezorgen!

Comments are closed.