K1 in Efteling’s Kleine Zeemeermin

Een vol Efteling Theater, dat voor de helft bestond uit enthousiaste kinderen, liep helemaal warm voor het Belgische idool. Kathleen heeft met haar K3 collega’s al eerder stappen op het musicalpodium gezet, in voorstellingen als Doornroosje en De Drie Biggetjes.
Kathleen zal tot en met eind februari i.p.v. Kim-Lian deel uitmaken van de 20-koppige Zeemeermincast. "Ik heb er enorm veel zin in. Het is misschien wat wennen om zonder Kristel en Karen op het podium te staan, maar nu K3 met de zwangerschap van Kristel in een wat rustiger vaarwater komt, heb ik er de tijd voor."

De rol van Sanne-Moon heeft eveneens een nieuwe invulling gekregen. Hetty Feteris speelt sinds kort de rol van dochter van de zeeheks Anne-Moon. Zij won onder andere in 1997 de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival en speelde in de musicals Sonneveld (met Jos Brink), Pluk van de Petteflet en Dolfje Weerwolfje. Mariska van Kolck zal als alternate in de komende periode nog wel enige malen de zeeheks zijn.

De twee uur durende musical staat geprogrammeerd in het Efteling Theater op woensdagmiddag, donderdag- en vrijdagavond en in het weekend. In de krokusvakantie is er iedere dag, behalve maandag, een voorstelling.

Comments are closed.