Cedar Point opent Castaway Bay

Voor het nieuwe resort in Cedar Point zijn kosten nog moeite gespaard. Er is 22 miljoen dollar (16,9 miljoen euro) uitgegeven om het resort op te bouwen. Het hotel is helemaal aangekleed in Caribische stijl, net als het zwembad. Door de bouw van dit resort heeft Cedar Point de mogelijkheid om 365 dagen per jaar gasten te ontvangen.

Het hotel wat is gebouwd is van alle gemakken voorzien. Een grote verscheidenheid aan kamers is gemaakt. Er zijn natuurlijk suites, maar ook grote familiekamers en kleinere 2 persoonskamers. Dit om voor iedereen de prijs schappelijk te houden. Voor mensen die echt graag luxe op vakantie gaan is het mogelijk om een jacuzzy te krijgen op je kamer.

Het nieuwe zwembad telt 12 glijbanen. 1 van deze glijbanen is een zogenaamde master blaster, de enige glijbaan die echt op een achtbaan lijkt. Ook is er een groot golfslagbad gebouwd en heeft men voor de kinderen een interactief speelgedeelte geopend. Buiten dit alles natuurlijk ook nog de “standaard” dingen voor in een zwembad zoals bubbelbaden en jetstreams. Het hele complex is 21.000 vierkante meter groot en ruim 15 meter hoog.

Cedar Point is druk bezig om zijn resort 365 dagen per jaar aantrekkelijk te maken. Dit niet alleen door uitbreidingen in het pretpark, maar ook door de hotels en overige gedeelten op te knappen of uit te breiden. Men wil meer overdekt maken zodat er ook in de winter genoeg te doen is.

Comments are closed.