Six Flags Belgium wordt…

Vanochtend kondigde Six Flags Belgium haar plannen aan voor het komende seizoen. De grootste verandering was de naamsverandering. Al een aantal maanden was bekend dat het park van naam zou moeten veranderen in verband met de aflopende licenties van Six Flags Inc.

Het duurde niet lang voordat geruchten kwamen opdoemen dat de Walibi zou terugkeren naar het Belgische park, waar het succesverhaal van deze oranje mascotte ooit begon. Tijdens Halloween was in de Main Street al een Walibi te vinden die stiekem vanachter een raam de bezoekers bespiedde. Vandaag werd dan eindelijk duidelijk dat het park terugkeert naar haar roots.

Maar een nieuwe naam is niet alles! Het park zal ook een nieuwe attractie presenteren in 2005, een heuse 4D film. Hoofdrolspeler zal de immens populaire Spongebob Squarepants worden, bekend door de cartoonzender Nickelodeon en internationaal zeer geliefd bij jong en oud.

Update (12:30 uur)
Walibi Belgium zal seizoen 2005 ingaan als familiepark met een thema. Een bijzonder thema. Het park zal ondergedompeld worden in een cartoonsfeer. Zo zullen Spongebob Squarepants, Suske en Wiske, tante Sidonia, Lucky Luke, de Daltons, Billie en Bollie en natuurlijk ook Walibi de bezoekers begroeten.

Naast de nieuwe Spongebob 4D cinema (het gaat hier om het oude Looney Tunes showgebouw) zal er geïnvesteerd worden in de bestaande attracties. Zo zullen er meer boten ronddobberen in Radja River volgend jaar en zullen de oldtimers een Billie en Bollie thema krijgen.

Star Parks Group
In de loop van deze week zullen ook Six Flags Holland en MovieWorld Germany hun plannen voor seizoen 2005 bekend maken. Houd de website van Whoosh Magazine in de gaten voor updates!

Comments are closed.