NoLimits v1.5 is uit!

NoLimits is het ambitieuze project van de Duitser Ole Lange. Het is, volgens velen, de meest realistische achtbaansimulator die er momenteel beschikbaar is. Echter, de laatste tijd werd de concurrentie sterker en sterker. De graphics werden beter, er werden meer en meer verschillende achtbaantypes beschikbaar. Tijd voor Ole om te bewijzen dat NoLimits écht de beste coastersim ter wereld is!

Dat bewijs komt in de vorm van update v1.5. En wat voor bewijs! De lijst met nieuwe features is lang, en wat het mooiste is; dit is pas het begin. Men is momenteel al hard bezig met het tweede deel van deze update. Nog meer nieuwe achtbaantypes, en een compleet redesign van de overige bestaande types.

In update v1.5 staat realisme voorop. Een aantal achtbanen zijn compleet opnieuw ontworpen, met ontzettend veel details. NoLimits ziet er nu beter uit dan ooit. Zelfs de remvinnen zien er levensecht uit, en bewegen ook nog eens precies zoals ‘the real thing’. Maar natuurlijk ontbreken ook nieuwe functies en coastertypes niet. Zo kan men nu eindelijk, na vele jaren zeuren, een shuttle coaster maken. Oftewel, een coaster die geen rondje maakt, maar op een zeker punt in de baan terugvalt.

Eigenlijk bevat update v1.5 te veel nieuwigheden om hier op te gaan noemen. Kijk daarom zelf! Maar wees gewaarschuwd, enkele van de op internet circulerende ‘keys’ werken niet meer. Mocht je NoLimits versie niet legaal zijn, dan is de kans groot dat je na de installatie van update v1.5 zit opgescheept met de demo. Eigen schuld, dikke bult…

NoLimits update v1.5 is te downloaden vanaf de officiële NoLimits site;
http://www.nolimitscoaster.de/download.htm

Comments are closed.