Overlijdensgeval in Engels amusementpark

Om 10.15 uur lokale tijd is in het Engelse amusementspark Pleasureland in Southport een 59-jarige man om het leven gekomen.

Een man van de technische dienst werd geraakt door een van de 17 wagentjes van de monorail (Skyride Cablecarride) en kwam hierdoor vast te zitten. De man heeft gedurende 45 minuten vastgezeten op een hoogte van 30ft. Volgens medici is de offciele doodoorzaak vastgesteld op een hartaanval. Er is echter twijfel of de hartaanval voor het ongeluk plaatsvond of dat de hartaanval werd veroorzaakt door het ongeval.

Het reddingsteam moest de man uit zijn benaderde positie bevrijden met een ladder en een speciale reddingsunit. Er is een onderzoek ingesteld naar de daadwerkelijke oorzaak van het ongeval. Het park zegt dat een elektrische fout het ongeval heeft veroorzaakt.

Comments are closed.