Gratis dineren met zwemdiploma

Ter gelegenheid van de nieuwe musical De Kleine Zeemeermin, die vanaf 17 november in het Efteling Theater op de planken staat, bedacht de Efteling een ludieke dineractie. Ieder kind dat 12 jaar of jonger is, zijn of haar originele zwemdiploma A of B kan tonen en dus net zo’n goede zwemmer is als de kleine zeemeermin, heeft recht op een gratis kindermenu in theaterrestaurant Applaus van de Efteling. Een gratis kindermenu is verkrijgbaar in combinatie met twee driegangenmenu’s waar normaal voor betaald wordt. Iedereen is welkom, dus niet alleen bezoekers van het park. De actie loopt van 6 september tot en met 31 oktober 2004.

Zwemdiploma-actie in Applaus

Om mensen voordelig te laten kennismaken met theaterrestaurant Applaus en vanwege de aanstaande nieuwe musical De Kleine Zeemeermin, voert de Efteling vanaf 6 september een dineractie, waarbij het water je al in de mond loopt. Ieder kind van 12 jaar of jonger dat zijn of haar originele zwemdiploma A of B kan tonen, heeft recht op een gratis kindermenu in theaterrestaurant Applaus van de Efteling. Het gratis kindermenu is alleen verkrijgbaar in combinatie met twee driegangenmenu’s, die normaal betaald worden. De kindermenu’s worden op een speciaal Pardoes- of Pardijntjebord geserveerd, dat mee naar huis genomen mag worden. Deze actie geldt zowel voor bezoekers van het attractiepark, als voor mensen die alleen willen dineren in Applaus en het park niet bezoeken. Deze laatsten kunnen zich vanaf 17.45 uur melden bij de Gastenservice van de Efteling (links van de kassa’s bij de hoofdentree). Men dient vooraf telefonisch te reserveren (0416-288111). Per twee betalende volwassenen kan dus een zwemdiploma verzilverd worden. Aanvang van het diner, dat wordt opgeluisterd met vrolijk entertainment, is 18.00 uur. De actie loopt van 6 september tot en met 31 oktober 2004.

In 2003 is het imposante Efteling Theater, overdag de thuisbasis voor de Wonderlijke Efteling Show, uitgebreid met een foyer en restaurant. In theaterrestaurant Applaus, waar je wegzakt in het rode pluche, kunnen gasten gebruik maken van een lunch of diner. Het diner wordt opgeluisterd met zang en dans van professioneel Efteling-entertainment.

De Kleine Zeemeermin

Van 17 november 2004 tot eind maart 2005 brengt de Efteling de musical De Kleine Zeemeermin in haar theater. Een musical die jong en oud meevoert naar de onpeilbare diepten van de zee, waar de kleine zeemeermin woont. Als opvolger van het succesvolle Doornroosje koos de Efteling opnieuw voor een avondvullende productie van Studio 100. De Vlaamse musical wordt op dit moment speciaal voor de Efteling bewerkt en de casting voor de Nederlandse versie is in volle gang. De hoofdrollen worden vertolkt door Kim-Lian van der Meij (de kleine zeemeermin), Mariska van Kolck (zeeheks Anne-Moon) en Joost de Jong (prins Barend). De show is geprogrammeerd op woensdagmiddag en vrijdagavond. In de weekends en tijdens de feestdagen zijn er dagelijks twee voorstellingen.

Comments are closed.