Feestelijke afsluiting vakantie

Movie Park Germany organiseert op zaterdagavond 25 augustus in samenwerking met de Duitse zender RTL II een groot zomerfeest met optredens van diverse Duitse sterren en de presentatie van de nieuwe Bollywood-film Paheli. De avond wordt om 23:00 uur afgesloten met een spetterend vuurwerk. Het festijn is de laatste in een reeks van tien Hollywood Summer Nights, die deze zomer voor het eerst zijn gehouden.

Love Parade Chill Out

Op zondag 26 augustus verandert het park in een Love Parade Chill Out zone met optredens van DJ’s Patric (Warehouse), S.O’Neal (Warehouse), Tandem (Klangfarbe-net.de), Son of Barbarella (Ambulance Club) en Kanat (Köln/Nachtflug). De bon op www.moviepark.de biedt bezoekers € 6,00 korting op de toegangsprijs.

Rock meets Musical

Op zondagavond neemt het evenement Rock meets Musical mensen mee op een avontuurlijke reis door een moderne muziekwereld. De sopraan Marion Wilmer, de temperamentvolle zangeres Bo Shannon en de entertainer Peter Grimberg zetten een prachtige show neer met een mix van Rock ‘n’ Roll, Swing-klassiekers en musical-hoogtepunten.

Na deze feestelijke afsluiting van de zomervakantie is er nog genoeg te beleven in Movie Park Germany. Van eind september t/m begin november organiseert het park elke vrijdag- en zaterdagavond een Halloween Horror Party met angstaanjagende muziek en griezelige monsters. Meer informatie over dit evenement vind je in ons nieuws-archief.

Comments are closed.