Griezelen en gillen in Duitsland

Van 28 september t/m 4 november verandert het normaal zo vriendelijke familiepark elke vrijdag- en zaterdagavond na zonsondergang in een spookkasteel met mistflarden en angstaanjagende muziek. In het park bewegen zich ruim 150 monsters, skeletten en andere creaturen voort die bezoekers de stuipen op het lijf jagen. Movie Park Germany is tijdens deze Halloween Horror Party tot 22:00 uur geopend en er zijn speciale After Dark tickets te koop (€ 22,00; geldig vanaf 17.00 uur).

Spooklabyrint

Een van de hoogtepunten is de Terror Train, een treinrit door filmstudio’s met adembenemende schokeffecten en ontmoetingen met talloze monsters. Ook in de verschillende Halloween-labyrinten in het park moeten bezoekers enge dingen trotseren, maar dan te voet. Voor wie op adem wil komen, is er de Halloween Show; een spannende combinatie van muziek, dans en licht- en andere showeffecten, die Movie Park Germany in 2007 voor het eerst presenteert.

Halloween voor kinderen

Voor jonge Halloween-feestvierders is er een kindvriendelijk dagprogramma. Zij kunnen pompoenen versieren, deelnemen aan een kostuumwedstrijd of meedoen aan traditionele Halloween-spelletjes, zoals trick & treat. De Halloween Party voor kinderen vindt elke vrijdag t/m zondag (en in de eerste week van oktober dagelijks) vanaf 12:00 uur plaats in het monstervrije themagebied Kinderland.

Halloween Dinner Show

Movie Park Germany organiseert ook dit jaar weer de succesvolle Halloween Dinner Show. Op 19/20, 26/27 en 31 oktober, en op 2/3 november kunnen bezoekers onder het genot van een exclusief viergangenmenu een optreden bijwonen van Marion Wilmer, bekend uit de musicals Phantom of the Opera en West Side Story. Ook zijn er vuuracrobaten die spannende kunsten vertonen. Kaarten voor de Halloween Dinner Show bieden vanaf 17:00 uur toegang tot het park en kosten € 69,95 per persoon. Bestellen kan via telefoonnummer +49-2045-899-715.

Comments are closed.