Bezoekersrecords zetten door

Het wisselvallige weer van de afgelopen weken heeft voor heel wat bezoekers gezorgd in Aqualibi. Het tropisch waterparadijs in Waver heeft reeds 14 % meer bezoekers ontvangen dan tijdens dezelfde periode vorig jaar. Ook de festiviteiten rond de 20ste verjaardag zijn een groot succes.

Festiviteiten

Alle 20-jarigen mogen gratis Aqualibi bezoeken en dit nog tot en met 31 augustus. Het volstaat om de identiteitskaart aan de ingang van Aqualibi te tonen.

De nieuwe attractie Black Tube is een groot succes. Deze 140 meter lange, spectaculaire glijbaan in het donker is bijzonder populair bij jong en oud!

Nog tot 31 augustus vindt er in Aqualibi een grootse schattenjacht plaats. Elke bezoeker die er in slaagt het cijferslot van de schatkist te kraken, wint een jaarabonnement voor Aqualibi, Walibi Belgium en Bellewaerde. Er zijn in totaal honderden jaarabonnementen te winnen. Op 31 augustus wordt uit de vele honderden winnaars één gelukkige familie getrokken die een reis wint naar een tropische bestemming. De familie Dejonghe uit Izegem is alvast één van de kanshebbers.

Mama Dejonghe: "We winnen normaal gezien nooit iets, maar toen mijn zoontje zijn cijfercode probeerde op het slot, sprong het plots open! We hopen nu natuurlijk dat we op het einde van de maand ook de hoofdprijs zullen winnen!"

De speciale verjaardagsactie in Aqualibi loopt nog tot eind augustus. Aqualibi is elke dag van augustus open van 14:00 uur tot 22:00 uur.

Comments are closed.