Sneltreinvaart naar Movie Park

De normale toegangsprijs is € 29,00. Een goede reden om het hele gezin mee te nemen. Ook de reistijd mag geen belemmering zijn; in twee uur brengt ICE International de bezoekers van Utrecht Centraal naar het attractiepark.

"NS Internationaal brengt reizigers razendsnel naar vele plaatsen in Europa", zegt Linda Schulte, Hoofd Marketing NS Internationaal. "Movie Park Germany, voorheen bekend als Warner Brother’s Movie World, is een populaire bestemming. Dit park heeft de afgelopen tijd veel nieuwe attracties toegevoegd. Onze klanten kunnen nu nog voordeliger kennismaken met dit park. Bovendien bieden we onze klanten niet alleen een voordelig, maar ook een comfortabel dagje uit. De zitplaatsen in ICE International zijn ruim en verstelbaar en er is een bar / bistro aan boord. Het dagje uit begint dus eigenlijk al in de internationale trein."

Korting

De fikse korting op de entree van Movie Park Germany geldt tot en met 30 september. Daarna krijgen klanten van NS Internationaal een korting van 10 procent op het entreebewijs, als ze hun internationale treinticket aan de kassa laten zien. Treinreizigers die hun entreebewijs kopen via www.nsinternationaal.nl/moviepark krijgen zelfs 15 procent korting.

ICE International rijdt zeven keer per dag vanaf Amsterdam Centraal, met opstapmogelijkheden in Utrecht en Arnhem, naar Oberhausen Hbf. Een retourticket is al verkrijgbaar vanaf € 20,00. Tickets voor de 2e t/m de 5e persoon zijn zelfs al voor € 10,00 verkrijgbaar. Eenmaal geboekte actietickets kunnen niet omgeboekt of geannuleerd worden. Voor informatie en boekingen: www.nsinternationaal.nl.

Comments are closed.