74 uur in een reuzenrad

walibi.net is een fansite die werd opgericht in 2005. Begin januari stapten enkele leden van deze site naar de directie van Walibi Belgium met de vraag of ze een recordpoging mochten ondernemen in het Waverse pretpark. Hun opzet is om maar liefst 74 uur onafgebroken door te brengen in het Reuzenrad. De actie gaat van start op donderdag 2 augustus om 10:00 uur en loopt ten einde op zondag 5 augustus om 12:00 uur. De opbrengst van de actie gaat integraal naar Make-A-Wish Belgium Vlaanderen.

"Wij steunen dit initiatief volledig. Het welzijn van kinderen ligt ons nauw aan het hart en ligt volledig in lijn met de filosofie van Walibi. Als we op deze manier enkele kinderwensen kunnen laten uitkomen, dan werken we daar met veel plezier aan mee", aldus Marcel C.B. Schonenberg, Algemeen Directeur Walibi Belgium.

De acht helden zullen gedurende 74 uur eten, leven en slapen in een gondel van 3 m². Per twee uur hebben ze tien minuten pauze om even de benen te strekken en naar het toilet te gaan.

Hoe de actie steunen?

Voor wie deze helden een hart onder de riem wil steken, zijn er verschillende mogelijkheden. Iedere bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom! Er zijn verschillende manieren om de actie te steunen;

1. Draai een rondje mee
Breng een bezoek aan Walibi en draai een rondje mee in het Reuzenrad. In ruil voor een kleine bijdrage zullen de Reuzenradbewoners je met veel plezier ontvangen in hun ‘woning’. Er wordt tevens een foto genomen die op hun website wordt geplaatst.

2. Aanmoedigen met beide voeten op de grond
Wie liever met beide benen op de grond blijft, kan ook een steentje bijdragen. Aan de voet van het Reuzenrad staat een collectebus waar iedereen die dat wenst een bijdrage kan leveren.

3. Sponsor een deelnemer
Kies één van de acgt Reuzenradbewoners en sponser hem of haar per doorgebracht uur in het Reuzenrad.

Voor wie onmogelijk kan langskomen in Walibi tijdens de actie is er de mogelijkheid om over te schrijven op het rekeningnummer 035-5609574-08.

Make-A-Wish Belgium Vlaanderen

Make-A-Wish Belgium Vlaanderen realiseert de hartenwensen van levensbedreigend zieke kinderen tussen 3 en 18 jaar. Met de opbrengsten van deze actie zullen de honderden vrijwilligers ongetwijfeld enkele mooie dromen van de vele kinderen kunnen realiseren.

Comments are closed.