Phantasialand bouwt nieuw hotel

Hotel Matamba, dankt haar naam aan het voormalige koninkrijk, vóór de koloniale tijd, in de huidige provincie Malanie in Angola. Het hotel sluit qua sfeer en thema perfect aan bij het aangrenzende Afrikaanse themagebied ‘Deep in Africa’. Vanzelfsprekend wordt Hotel Matamba een familievriendelijk hotel met 120 kamers, uitgerust met twee, vier of zes bedden al naar gelang de wens van de gasten. Daarnaast zullen er drie luxueuze suites worden ingericht.

Ook met de inwendige mens is rekening gehouden. Hotel Matamba krijgt een groot buffetrestaurant met 120 plaatsen, een à la carte restaurant met 90 plaatsen en een grote lobby-bar.

De zakelijke gasten zal de geweldige ambiance en de uitzonderlijke architectuur van Hotel Matamba zéker ook aanspreken. Voor hen staan zes nieuwe conferentieruimten ter beschikking.

Phantasialand beschikt nu reeds over een viersterrenhotel Ling Bao, een twee sterren accommodatie Hotel Garni Berggeist, een familie tipi-tentenkamp dat Smokey’s Digger Camp heet en een camper- accommodatie.

Met dit tweede grote hotel, een investering van 16,5 miljoen euro, maakt Phantasialand een duidelijke stap in de richting van de toekomst om het park en resort verder te ontwikkelen tot bestemming voor een kort vakantieverblijf. Hotel Matamba zal tenminste 60 nieuwe arbeidsplaatsen opleveren.

Comments are closed.