Walibi World in 2006

De afgelopen jaren is er in Walibi World voor bijna 100 miljoen euro geïnvesteerd in de thematisering van het park en de bouw van nieuwe attracties en shows. Denk aan de verschillende sensationele attracties als megacoaster Goliath, de grootste, steilste en snelste achtbaan van de Benelux. Afgelopen seizoen kwam er zelfs een wereldprimeur bij, de Splash Battle. Deze spetterende attractie heeft het afgelopen seizoen de publieksprijs voor leukste nieuwe attractie van Nederland gewonnen!

Plezier voor iedereen!
De belangrijkste verandering van het afgelopen seizoen was de uitbreiding van attracties voor alle leeftijden. Walibi Land, het themadeel met attracties speciaal voor de allerkleinsten, is fors uitgebreid met nieuwe attracties als Boris’ Ballen Fabriek en Boris’ Klauter Eiland. Ook kun je Walibi én zijn vriendjes hier persoonlijk ontmoeten of ze bewonderen in hun eigen show! Door deze uitbreidingen is er in een perfecte mix ontstaan aan attracties voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, een echte held bent of het juist iets rustiger aan wilt doen… het kan in Walibi World!

Op 14 april 2006 opent Walibi het park weer voor een dag die eruit springt! Het wordt een seizoen vol spannende belevenissen, twee vernieuwde shows én een gloednieuw evenement, Waanzinnig Walibi.

Walibi is de meest enthousiaste oranje supporter van Nederland
In de zomer is het park iedere avond lekker lang open tot 21.00 uur. Tijdens de WK voetbal wordt het een echt oranje feest in Walibi World. Op een groot scherm zullen alle wedstrijden, die tijdens de openingstijden van het park beginnen, rechtstreeks worden getoond. Samen met de bezoekers zal de knaloranje Walibi het Nederlands Elftal zo enthousiast aanmoedigen dat ze wel kampioen moeten worden!

Twee vernieuwde shows
In het grote King Solomon’s theater van Walibi World én in de sfeervolle Crazy Horse Saloon vind je het komende seizoen twee vernieuwde shows! Je bent getuige van de "making off" van de stuntshow King Solomon’s Mines. De krachten van deze eeuwenoude Tempel zijn echter nog niet uitgewerkt. Dit zorgt voor een verrassende en spannende wending waar je als toeschouwer zélf deel van uitmaakt. In de Crazy Horse Saloon maakt het rondrijdende circus zijn opwachting. De grote vraag is: is het een truc of is het echt…?

Evenementen in Walibi World
In 2006 worden veel spannende en leuke evenementen georganiseerd in het park zoals het nieuwe Waanzinnig Walibi en het zeer populaire New Year’s Eve en Halloween. Op deze dagen is het park extra lang geopend! Vanaf 14 t/m 30 april is er in Walibi World de leuke Jans Jans en de kinderen tentoonstelling en op 4 juni zal het park helemaal in het teken staan van de leukste grootouders en kleinkinderen van Nederland tijdens de Opa en Oma dag.

Nieuw: Waanzinnig Walibi
Kom op 25 mei naar Waanzinnig Walibi! Tot 23.00 uur kun je waanzinnig lang genieten van alle attracties en shows en natuurlijk van de meest waanzinnige verrassingen. Het belooft een waanzinnig gekke boel te worden…

Wegens succes uitgebreid: New Year’s Eve
Oud en Nieuw vieren midden in de zomer én tot middernacht genieten in Walibi World? Dat kan op woensdagavond 19 en 26 juli en 2, 9 en 16 augustus. Het wordt een geweldig nieuwjaarsfeest inclusief oliebollen, champagne en natuurlijk een knallend vuurwerk als afsluiter!

Happy & Scary Halloween
Vanaf vrijdag 13 oktober t/m zondag 29 oktober is het Halloween in Walibi World. Overdag kun je gezellig griezelen tijdens Happy Halloween maar neem ‘s avonds je stalen zenuwen maar mee! Iedere vrijdag, zaterdag én op zondag 29 oktober is het tot 22.00 uur Scary
Halloween. Als de rillingen over je rug lopen en het zweet in je handen staat, weet je dat het is begonnen…

Comments are closed.