Populariteits Wedstrijd

In onze vorige editie van het Stemlokaal gaf maar liefst 60% van de bezoekers aan een reageer-functie op het Whoosh nieuws een érg goed idee te vinden. Hier stond tegenover dat 22% het absoluut geen goed idee vond. Ongeveer 18% van de stemmers had geen idee waar we het over hadden…

Terwijl het Whoosh-team gaat kijken of er in de nabije toekomst een reageer-functie aan de site zal worden toegevoegd, is het tijd voor een nieuwe editie van het immens populaire Stemlokaal! Deze keer kan er niet gestemd worden op toekomstige updates, of nieuwe features voor de site… het gaat nu om jullie mening over de nieuwe attracties voor 2006. Wij willen namelijk weten wat jij de meest veelbelovende attractie voor het komend seizoen vindt.

We hebben drie attracties geselecteerd die op dit moment in de buurt van Nederland worden gebouwd. Het zijn alle drie achtbanen, de een wat spectaculairder dan de ander. Een ervan heeft al behoorlijk wat media aandacht gehad, en belooft bezoekers de confrontatie met een heuse vloek. De tweede lijkt redelijk veel op een skilift, en de derde beloofd een verbeterde versie van een bepaalde Engelse achtbaan te worden. Welke attractie lijkt jou het leukste?!

En als alles meezit zorgt het Whoosh-team ervoor dat je tegen de zomer een uitgebreide review kunt bewonderen van de "meest veelbelovende attractie voor 2006 volgens Whoosh-lezers"! Breng dus snel je stem uit in het Stemlokaal… en vergeet niet, je mag maar één keer stemmen, dus denk goed na over je keuzen.

Comments are closed.