Walibi houdt van romantiek

Walibi houdt van romantiek en zal Valentijnsdag niet ongemerkt voorbij laten gaan! Al die stelletjes die ooit op Valentijnsdag getrouwd zijn, mogen samen helemaal gratis een romantische dag doorbrengen in het park. Het enige wat ze hiervoor moeten doen is een kopie van de trouwakte mét trouwfoto sturen naar Walibi World. Voor diegene die dolgraag zijn of haar partner ten huwelijk wil vragen in het park, is er een speciale wedstrijd uitgeschreven. De persoon met het meest originele idee voor een huwelijksaanzoek zal, met hulp van Walibi, die droom werkelijkheid zien worden!

De trouwaktes, trouwfoto’s en ideeën voor huwelijksaanzoeken kunnen vóór 1 maart 2006 gestuurd worden naar: Walibi World, t.a.v. Alice Kroeze, Postbus 40, 8250 AA DRONTEN.

Walibi World is regelmatig het decor van zeer originele en spectaculaire huwelijksaanzoeken, vanuit bijvoorbeeld één van de achtbanen of met het hoofd in de wolken in het reuzenrad. Niet alleen huwelijksaanzoeken, ook huwelijksvoltrekkingen kunnen in het park plaatsvinden. Walibi World staat geregistreerd als officiële trouwlocatie en is daarnaast de meest sensationele feestlocatie van Nederland, maar dat is nog niet alles… De directeur van het park, Marcel Schonenberg, is tevens buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand en mag vanuit die speciale titel de twee geliefden zelfs officieel in de echt verbinden! Dit maakt Walibi World een trouwlocatie die eruit springt!

Walibi World opent haar poort vanaf vrijdag 14 april 2006 en het belooft weer een spectaculair én romantisch jaar te worden!

Comments are closed.