Winter op Duinrell

Dit winterseizoen openen wij van 3 december t/m 8 januari voor het eerst ‘Winterpret op Duinrell’. Van Schip Ahoi tot Rick’s Fun Factory, van de Bumperfrogs tot de Eeuwig Brandende Kaars en van de Kwakus Kwebbel Show tot een ware schaatsbaan. Winterpret op Duinrell biedt onvergetelijk winterplezier voor jong en oud. Schaatsen kunt u huren en vergeet niet uw dikke trui en warme broek mee te nemen.

De sfeervolle lichtjes en speciale aankleding zorgen voor de ultieme wintersfeer. Heeft u even genoeg van de kou? Geniet dan van de tropische temperaturen in het Tikibad.

De openingsdagen zijn:
woensdag: 13.00 – 17.00 uur
zaterdag & zondag: 11.00 – 17.00 uur
Kerstvakantie dagelijks: 11.00 – 17.00 uur

De volgende attracties zijn tijdens Winterpret op Duinrell geopend:
Schaatsbaan; Rick’s Avonturen Burcht met de Eeuwig Brandende Kaars, Schip Ahoi, Rick’s Boomhut, Rick’s Gallery en de Kwakus Kwebbel Show; Rick’s Fun Factory; Bumperfrogs; Skelters; Kabelbaan; Speeltuin.

Comments are closed.