Funfair Boulevard 2

Maar naast de arena zal dit keer geen wildwaterbaan staan. Ook het 60 meter hoge reuzenrad komt niet naar Amsterdam, de locatie is veranderd. Dit jaar zal in Den Bosch de grootse kermis plaatsvinden. Met nieuwe attracties en nieuwe vermaakzaken. De organisatie beloofd een grotere kermis als vorig jaar met een lagere prijs.

Terwijl in Amsterdam een prijs van 3 euro laag is, is in Noord Brabant een prijs van 2 euro pas echt laag. Dit zal dan ook de maximum ritprijs zijn op de Funfair Boulevard 2006. Ook het verschil tussen grootvermaak en groot-grootvermaak zal verdwijnen, alleen het verschil tussen kinderzaken en grootvermaak blijft bestaan!

Over de attracties is nog niet veel losgelaten, wel repte de flyer die is uitgedeeld aan een aantal mensen (hieronder afgebeeld) over de Eurostar en de Wildwasser, volgens de folder de grootste verplaatsbare achtbaan en wildwaterbaan ter Wereld. Nu is grootste alleen toepasbaar op de wildwaterbaan, over de Eurostar is alleen te zeggen dat het de apartste en pijnlijkste verplaatsbare achtbaan ter wereld is. Dit neemt niet weg dat het zeer uniek is dat deze baan naar Nederland komt om zijn ritjes te geven!

De Funfair Boulevard zal geopend zijn vanaf 15 juni tot 2 juli 2006 en zal te vinden zijn bij de Brabanthallen in Den Bosch.

www.themepark.nl

Bron: Themepark; Klik op het affiche voor een grotere versie.

Comments are closed.