En de winnaar is…

Templo del Fuego! Met maar liefst 52% van de stemmen stond deze attractie ruim bovenaan. De video van de Huss Booster eindigde als tweede met 26% van de stemmen, en het HTML Artikel van El Volador sloot de rij met 22%.

Vandaag presenteren wij dus een video-montage van Templo del Fuego, het special effects monster van het Spaanse PortAventura Park. Deze attractie valt met geen woorden te omschrijven. Wij hopen dat onze video wel een indicatie kan geven van het formaat van deze 30 miljoen kosten show.
/student/nl/videotheek/video-03.html

Gezien de populariteit van het Stemlokaal blijft het gewoon open! We hebben een nieuwe keuze toegevoegd, maar ook El Volador en de Huss Booster blijven in het spel. De nieuwe speler? Een uitgebreide review van de Hamburg Dungeon, als een soort van voorproefje voor de Amsterdam Dungeon, het gigantische spookhuis dat begin oktober in Amsterdam zal openen. Dus denk goed na over je keuze, en laat je stem horen.
http://www.whooshmagazine.com/student/nl/stemlokaal/index.html

Comments are closed.