Gratis tanken bij The Wild Adventures

Door de spanningen in het Midden Oosten, de oorlog in Irak en de orkaan Katrina die New Orleans heeft getroffen staat de hele wereld op zijn kop! Het is niet de economie die instort of een wereldoorlog die is uitgebroken, nee, de brandstofprijzen zijn tot recordhoogte gestegen, en het begint de Amerikaanse bevolking de kop te kosten.

The Wild Adventures, een themapark in Georgia, Amerika heeft daarom besloten om korting te geven op tankbeurten. Het park zag de laatste maanden de bezoekersaantallen kelderen en dit bleek na nader onderzoek vooral te maken te hebben met de hoge brandstofprijzen die bezoekers ervan weerhielden om lange stukken voor het park te rijden.

Voor iedere volledig betalende bezoeker krijgt men een brandstof-bon voor 5 dollar. Ook wanneer iemand een seizoenskaart koopt krijgt hij er een kortingsbon bij tot maximaal 6 bonnen per auto. In totaal kan de brandstof korting dus oplopen tot een bedrag van 30 dollar en dat is toch 10 gallons (38 liter) aan benzine! De bon is geldig bij alle Amerikaanse vestigingen van Shell.

Comments are closed.