Accountants gratis naar Alton Towers

De reden voor deze actie is een onderzoek met als conclusie dat accountants saai zijn, mede door hun taalgebruik op het werk. Dit onderzoek is verricht door de universiteit van Hong Kong.

Om het tegendeel te bewijzen nodigt Alton Towers de accountants uit voor een dag vol spanning en g-krachten. Om gratis toegang te krijgen met men kunnen aantonen dat men accountant is. Ook moet iedere accountant door ten minste één betalende bezoeker worden vergezeld. Deze actie duurt nog tot eind september.

In mei van dit jaar organiseerde Alton Towers een soortgelijke actie. Toen waren het de tuinkabouters die op een gratis dagje Alton Towers werden getrakteerd. Ze mochten ook gratis één van hun baasjes meenemen. Deze actie zorgde echter voor wat ongewenste gevolgen. Zo werden er in de omgeving van het park een aantal illegale kabouterhandelaren gesignaleerde, en werden er meer dan 200 tuinkabouters in het park achtergelaten. Gelukkig heeft Alton Towers voor het gros van deze in de steek gelaten kabouters een nieuw thuis kunnen vinden.

Comments are closed.