Bellewaerde doet het goed!

De zomervakantie is ten einde: de afgelopen 2 maanden heeft Bellewaerde Park weer duizenden bezoekers mogen ontvangen. De zomer 2005 is geslaagd, namelijk 5.6% beter dan die van vorig jaar en dit dankt het Ieperse park voornamelijk aan zijn nieuweste attractie El Volador en zijn circus Il Florilegio. Het weer heeft weinig tot geen invloed over een periode van 62 dagen.

El Volador
El Volador is een vernieuwende familieattractie voor jong en oud. Deze wereldprimeur is een echte belevenis voor het hele gezin. De attractie kreeg enorm veel bezoekers te verwerken deze zomer, met een bezettingsgraad van 83% (dwz 8.3 bezoekers op 10 lieten zich gewillig heen en weer zwieren door deze bonte vogel) en een tevredenheidsscore van 8.56 mag Bellewaerde Park terecht spreken van een geslaagde investering en een vaste toegevoegde waarde voor het park.

Zomertoeren
Vorig jaar al sloeg het Italiaanse circus zijn tenten op in het pretpark in Ieper. De reacties op het spektakel waren zo positief, dat de bezoekers ook dit seizoen opnieuw werden getrakteerd op een volledig nieuwe show: “Jungle Circus”. En terecht kan Bellewaerde Park hier wederom spreken van een geslaagd nummer. Bovendien gaf de reuze tent op bepaalde regenachtige momenten van het seizoen onderdak aan zijn bezoekers. IL Florilegio vertoont nog tot en met 9 oktober 2005 zijn kunsten in Bellewaerde Park.

Het weer
Bellewaerde Park is weinig afhankelijk van het wisselvallige weer. Over de periode van 62 dagen van juli en augustus beschikt de bezoeker over voldoende dagen om zijn bezoek uit te voeren. Eerst en vooral biedt Bellewaerde Park voldoende overdekte animatie en plezier, zodat bezoekers kunnen laveren en pauzeren bij slecht weer. Daarenboven beslissen bezoekers van pretparken reeds zeer vroeg in het seizoen naar welk park ze gaan, alleen de dag staat dan nog niet vast. Enkel voor de personeelsdienst van het park was het dit jaar niet altijd even gemakkelijk plannen!

Woensdagen in september geopend!
Na de zomer wachten er het Ieperse Park nog vele mooie momenten. Eerst en vooral is het park voor de eerste maal in de geschiedenis ook open op de woensdagen van september. Op die manier geeft het park ook de kans aan de niet zomer bezoekers om te genieten. Op de website www.bellewaerdepark.be kan men de promotie hieromtrent ontdekken: HALVE PRIJS vanaf 13u op woensdagen in september. De 2 laatste weekends zijn alle Cowboys en Indianen welkom op de Wild Wild West festival.

Comments are closed.