Gratis met je skippybal naar Walibi World

Iedereen die komende zaterdag 27 augustus vóór 10 uur ‘s ochtends met een skippybal voor de poort staat van Walibi World, ontvangt gratis entree tot het park. Ook deelt Walibi World tijdens deze dag nog eens honderden skippyballen uit onder het publiek. Om 13.00 uur wordt er een skippybal recordpoging gedaan op het plein voor het reuzenrad, direct na het optreden van Maud.

Recordpoging Skippyballen
Het is de bedoeling dat er komende zaterdag meer dan duizend skippyballende bezoekers in Walibi World rondspringen. Het hoogtepunt is om 13.00 uur, als al deze skippyballers samenkomen voor het reuzenrad om hier een record poging te doen. Als er meer dan 1000 mensen tegelijkertijd aan het skippyballen zijn, is de poging geslaagd.

Springen Maud, Kus, Sigs en Mark Dakriet ook mee?
De bezoekers van Walibi World vallen op zaterdag 27 augustus met hun neus in de boter. Naast gratis entree op vertoon van je skippybal en de ludieke recordpoging, is RTL FM op deze dag aanwezig in het park om er één groot feest van te maken. Op het podium voor het reuzenrad wordt live radio gemaakt en zijn er de gehele dag optredens van o.a. Maud, Kus, Sigs en Mark Dakriet. Zullen zij ook allemaal meespringen tijdens de recordpoging skippyballen?

Comments are closed.