B&M heeft nu ook een website!

Websites van attractiebouwers zijn niets nieuws onder de zon. Al sinds 2002 schieten ze als paddestoelen uit de grond. Iedere zichzelf respecterende fabrikant heeft wel een website opgezet, alleen het meest gerenormeerde bedrijf bleef hierin achter. B&M besloot na vele aantijgingen geen website te bouwen, dit was niet nodig aldus Walter Bolliger.

“Klanten vinden ons vanzelf wel”

Maar daar is sinds een week verandering in gekomen. Nadat al vele fans een website hadden opgezet over deze Zwitserse fabrikant besloot het bedrijf toch ook zelf aan de slag te gaan. De nieuwe website bevind zich vermoedelijk nog in een Beta status, aangezien hij via de officiele URL nog niet te vinden is. Maar door slim speurwerk kom je hem vanzelf tegen. Dagelijks worden er nog updates toegevoegd aan de website en ook word er nog aan de layout geknutselt.

Voor een website van een fabrikant is er niets mis met de B&M-site, verwacht geen hoogstandjes, er staat niet heel erg veel informatie op de website maar de foto’s zijn van zeer redelijke kwaliteit. Wanneer men deze website nog iets uitbouwd kan dit nog wel eens een zeer mooie site worden en net als hun achtbanen een kwalitatief hoogstaand product!

Comments are closed.