European FanDay groot succes!

Het is 9:15 uur wanneer het programma van de FanDay van start gaat. Bij de entree van het park wordt iedereen gecontroleerd op het dragen van een oranje FKF (Freundeskreisess Kirmes und Freizeitparks) polsbandje voordat men naar binnen mag, waarna de groepsfoto wordt gemaakt door verschillende fotograven (onder andere die van ons). Na de foto is het rennen richting SpongeBob 4D waar iedereen nog voor opening van het park van deze film met speciale effecten mag genieten.

Kleine kinderen, daar lijken ze nog het meeste op… kleine kinderen die een cadeau mogen uitpakken. Met 300 man tegelijk stormt de groep achtbaanfans af op SpongeBob 4D en het is dan ook dringen geblazen om binnen te komen. Na een ritje op deze attractie is het in ongeveer hetzelfde tempo door richting Ice Age. Helaas voor de mensen met haast wacht nog een hindernis; pas na de opening van het park kan de groep door naar Ice Age. Dus eerst is het wachten geblazen op de dagelijkse openingsshow, en dan in volle galop door richting het parkgedeelte Wonderland Studios.

Rest ons nog een dankwoord richting Movie Park Germany en de FKF voor de uitnodiging, de begeleiding en natuurlijk de organisatie van dit evenement. Tot volgend jaar?!

Comments are closed.