Sequoia Adventure geopend

… Dit vooral omdat dit deel van het park al redelijk vol staat. Maar ook hiervoor had Gardaland een oplossing, voor de bouw werd het meertje onder de Magic Mountain leeggepompt. Al snel werden er extra funderingen gestort in het leggepompte meertje waarna de eerste kritiek klonk. Fans waren onthutst, dit was een onmogelijke locatie voor deze lelijke niewe attractie. Maar Gardaland zette door en een paar weken later werd de fundering dan toch in gebruik genomen door spierwitte pilaren, toen was de rel compleet!

Het spierwitte van de Sequoia Adventure kleurde totaal niet bij de oudwitte kleur van de Magic Mountain. Maar gelukkig bleek dat wit niet de uiteindelijke kleur te zijn. De kwasten werden tevoorschijn gehaald in Gardaland en de structuur van de palen veranderde in het donkerbruin gecombineerd met zwart. Maar nog steeds waren de fans sceptisch, het meer leek leeg te moeten blijven, en dat stond toch maar raar zo onder de Magic Mountain.

Hierna werd het angstvallig stil rond Gardaland en de bouw van de Sequoia Adventure. Het park kwam zelf niet naar buiten met nieuws en ook de verschillende fansites kregen het niet voor elkaar om foto’s te maken van deze nieuwe machine. Tot drie weken terug toen de opening van Sequoia Adventure plaatsvond.

De fans waren tevreden over de Sequoia Adventure. Gardaland had bijzonder veel moeite gedaan om deze attractie zeer mooi aan te kleden en dit is dan ook gelukt. De thematisatie is tot in de kleinste details afgewerkt en het is kloppend. Hoe de ritervaring is weten we helaas nog niet, wat we wel weten is dat Gardaland bijzonder haar best heeft gedaan om het beste van deze attractie te maken!

Comments are closed.