Zeven Zwoele Zomeravonden

…met de ritmische percussie- en dansact Musicactus bij de PiraƱa kunnen bezoekers lekker meeswingen. In het Openlucht Theater van het Sprookjesbos is het dagelijks feest; Roodkapje en het elfje Soraya van de Indische Waterlelies organiseren daar het Sprookjesfeest voor jong en oud. Verder loopt de Ganzenfanfare, 2 muzikanten met hun 12-koppige ganzenkorps, elke dag haar statige rondes door het park. De 4-Seizoenenband speelt haar muziek op z’n zomerbest. Pardoes en Pardijn zijn natuurlijk ook van de partij.

Zomeravonden

Gezellig meezingen met bekende sterren en swingen op live-muziek kan tijdens één van de zeven sfeervolle en thematische zomeravonden op zaterdag. De Efteling is dan tot 24.00 uur open en biedt op diverse podia volop live entertainment. Dit jaar vormen Brabants Levenslied (zaterdag 16/7, met o.a. Vader Abraham), Terug naar ’80 (zaterdag 23/7, met o.a. Lee Towers), Verrassingsavond (zaterdag 30/7, met ???), Musicalsterren (zaterdag 6/8, met o.a. Joke de Kruyff en Danny de Munck), Europa Avond (zaterdag 13/8, met o.a. Denny Christian), Songfestival (zaterdag 20/8, met o.a. Glennis Grace en Gerard Joling) en Hollands Levenslied (zaterdag 27/8, met o.a. Guus Meeuwis) de 7 thema’s. Alle attracties zijn deze avonden sfeervol verlicht.

Comments are closed.