De Booster Soap: Het Vervolg

Inmiddels heeft van meerdere kanten het nieuws ons bereikt dat de Huss Booster dit weekende niet in Geleen zal staan. De attractie is op het laatste moment vervangen door de Ranger, een schommelschip dat over de kop gaat.

Ook zal de Booster niet verschijnen op de kermis in Sterkrade, de vaste stek voor deze attractie. Over het hoe en waarom zijn inmiddels verschillende theorieën ontstaan, maar een officiele bevestiging van een van deze verhalen is er momenteel nog niet. Wel is er nog steeds een levendig vermoeden dat de Huss Booster is verkocht, en momenteel al verscheept is of binnenkort verscheept zal worden naar een land buiten Europa. Meer details zijn op dit moment nog niet bekend.

Het ziet er dus naar uit dat fans van de Huss Booster zich zullen moeten troosten met ons uitgebreide HTML Artikel, aangezien het er niet naar uit ziet dat de Huss Booster van Wingender ooit nog op Europese bodem zal draaien.

Comments are closed.