Enkele kleine verbeteringen

Tot mijn grote spijt moet ik mededelen dat er deze week – wederom – geen grote update op de Whoosh Magazine site te vinden is. Wel zijn er enkele kleine verbeteringen uitgevoerd die de site nog beter moeten laten functioneren.

De afgelopen paar weken is het voor de redactieleden erg druk geweest, omdat er achter de scherm hard gewerkt is aan enkele technische verbeteringen van de website, maar ook omdat men druk bezig was met het doen van onderzoek voor toekomstige artikelen. In combinatie met de meivakantie heeft dit er helaas voor gezorgd dat wij vorige week geen update konden presenteren. Ook deze week hebben wij er voor gekozen om – op onze kleine verbeteringen na – geen update te plaatsen.

De komende weken zal er nog veel achter de schermen gesluiteld gaan worden. Zo zijn we nog bezig met het werken aan de techniek van enkele kleine en grote verbeteringen van de website, maar ook worden er enkele nieuwe HTML Artikelen voorbereid. Met een beetje geluk – en het nodige bloed, zweet en tranen van onze kans – staat er volgende week een hele mooie special op je te wachten op de Whoosh Magazine website!

stats-img

Wil je één van de eerste zijn die op de hoogte wordt gebracht als de nieuwe update online staat? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief!

Comments are closed.