Wereldprimeur? Ice Age 2 Teaser!

Movie Park opende zijn poorten met een aantal nieuwe attracties. Buiten Time Rider en SpongeBob opende ook de attractie Ice Age Adventure vandaag de deuren. Thinkwell Design heeft afgelopen winter alle Looney Tunes verhuisd naar een ander onderkomen verhuist, en heeft de Ice Age figuren een thuis gegeven in het gebouw.

Ruim 50 nieuwe animatronics zijn er in de attractie Ice Age te zien. Ook vele delen van het oude decor zijn onherkenbaar aangepast aan het nieuwe thema, en met succes. Al sinds de eerste openingsdag, ruim een week terug, is Ice Age een hit. Ook al is de attractie nog niet 100% af, er moet nog steeds het een en ander afgesteld worden, is het verhaal van de attractie duidelijk, en zijn de bezoekers diep onder de indruk.

Als verrassing voor de vele genodigden die bij de Grand Opening van Movie Park aanwezig waren, hadden 20th Century Fox en Movie Park een leuke verrassing in petto. Een topman van 20th Century Fox was speciaal vanuit Amerika overgekomen om vandaag voor de eerste maal een teaser van de film Ice Age 2 aan een publiek te tonen.

Het is duidelijk geworden dat Scrat weer terugkeerd in Ice Age 2, de nieuwe trailer draaide volledig om Scrat die zich het ongeluk op de hals haalt voor een eikeltje. Een thema dat overduidelijk ook aanwezig was in het origineel. Hoe het deze keer afloopt met ons favoriete knaagdier is nog even de vraag… dat kunnen we later dit jaar zien in Ice Age 2: The Meltdown.

Download: iceage2.wmv

Comments are closed.