DJ Tiësto lanceert Space Mountain: Mission 2!

Op 16 april 2005 voert de beste DJ van de Wereld, Tiësto, op spectaculaire wijze zijn eigen Space Mountain 2 missie uit: hij geeft een concert in het hart van het Disneyland Park. Tijdens dit concert draait hij niet alleen zijn eigen Space Mountain 2 mix, maar ook een selectie van zijn andere werk.

Tiësto’s Space Mountain 2 Concert combineert het beste van de Magic van Disney en de Magik Muzik van Tiësto. Als het Disneyland Park op zaterdag 16 april sluit voor de gewone bezoekers, opent ze haar poorten weer voor Tiësto fans uit heel Europa. Het concert begint met een intro van de Franse DJ Bob Sinclar. Vanaf een speciaal ontworpen podium voor het Kasteel van Doornroosje draait Tiësto vervolgens een drie uur durende set. Special Effects, lasers, lichten, visuals, vuurwerk en gastoptredens maken dit bijzondere optreden nog indrukwekkender. Zowel Disney als Tiësto verleggen hun grenzen om de concertbezoekers een éénmalig en uniek concert te garanderen.

Voor meer informatie over Tiësto’s Space Mountain 2 concert of om te reserveren, surfen Tiësto en Disney fans uit heel Europa naar www.tiestoatdisney.com. Nederlandse Tiësto fans boeken al vanaf € 119,- per persoon het Tiësto concert in het Disneyland Park, een 2 daags onbeperkt Disney ticket en een overnachting en continentaal ontbijt in een Disney hotel.

Comments are closed.