Disneyland Resort Parijs kondigt nieuwe attracties aan

Buzz Lightyear
Al een bekende attractie in de Amerikaanse parken, maar ook in Parijs zal deze attractie verschijnen. Het is een interactieve darkride, waarbij de bezoekers moeten schieten op doelen en op deze wijze het heelal beschermen tegen de boosaardige Zog. Naam wordt "Buzz Lightyear’s Laser Blast". Opening zal plaatsvinden in 2006.

Toon Studios
De nu nog erg kleine Studio’s krijgen een uitbreiding in 2007. Hier maken de gasten kennis met tekenfilms vanuit ingewijden-standpunt. In deze werk-studio zijn de cast en crew je "favoriete toons". De attractie is bedoeld films om je heen tot leven te brengen. De omschrijving is dus nogal vaag, maar belooft in ieder geval een unieke attractie.

Tower Of Terror
De absolute topattractie in het Studio’s park in Orlando is ongetwijfeld Twilight Zone Tower of Terror. Ook Japan en Anaheim hebben inmiddels de toren gekregen, en in 2008 is Parijs aan de beurt. Een uitbreiding van formaat dus, letterlijk en figuurlijk, voor de Walt Disney Studios.

Comments are closed.