Movie Park stelt presentatie plannen 2005 uit

Verwacht wordt dat nu over circa 2 weken meer bekend zal worden gemaakt.

Omdat het park op dit moment nogal wat attracties bezit die gebaseerd zijn op licenties van Warner Brothers en deze licenties in ieder geval grotendeels niet zijn overgenomen betekent dit dat het park een enorme metamorfose moet ondergaan.
Zeker is dat de Looney Tunes uit het park verdwijnen. Gevolg is dat vrijwel elke draaimolen of kinderattractie fors zal moeten worden aangepast. Ook de darkride Looney Tunes Adventure zal zeker niet meer als zodanig openen.
Andere attracties die zeker zullen worden gesloten en aangepast zijn de Batman-simulator en de 4D film rond Marvin the Martian. Voor deze laatste ligt de speculatie voor de hand dat ook hier de voor Walibi Belgium als nieuwe attractie gepresenteerde 4D film rond Spongebob Squarepants zal worden vertoond, maar dit is door het uitstel nog niet bevestigd.
Het lot van andere rides als Never Ending Story en Gremlins is nog niet duidelijk. Ook over de nieuwe naamgeving van attracties rond Warner Brothers films zullen we dus voorlopig nog in het ongewisse blijven.

Comments are closed.