Afscheid Looney Tunes

Feestelijk afscheid voor de helden van Six Flags Holland
Vlak voordat het park openging, stonden er al enkele honderden bezoekers voor de poort van Six Flags Holland, om voor de laatste keer een hand te schudden of op de foto te gaan met Bugs Bunny, Tweety, Sylvester, Daffy Duck, Tazmanian Devil of Batman. Six Flags Holland deelde symbolisch bij binnenkomst witte zakdoekjes uit aan de bezoekers, zodat ze bij het afscheid van hun helden een traantje konden wegpinken. De Looney Tunes en Batman reden aan het eind van de middag samen in een feestelijke parade door het park en namen uitgebreid de tijd voor een laatste knuffel, hand of foto met hun fans. Om 16.00 uur was het dan echt zover. Stuk voor stuk stapten ze in een prachtige antieke bus, die ze naar nieuwe avonturen zal brengen. Gevolgd door Batman in zijn Batmobiel verlieten ze het park, uitgezwaaid door duizenden bezoekers.

De Looney Tunes waren al 5 seizoenen het gezicht van Six Flags Holland
De Looney Tunes, die sinds 2000 op het park woonden, waren al vijf seizoenen het handelsmerk van Six Flags Holland. Ze ontvingen iedere openingsdag om 10.00 uur de bezoekers en verrasten dagelijks de kinderen met een leuke show. Ook konden de kinderen de Looney Tunes ontmoeten in hun huisjes in Bugs Bunny Wereld, waar alle attracties speciaal op maat en in thema zijn gemaakt voor de kleine bezoekers.

Six Flags Holland onthult nieuwe naam en characters op 11 november
Vanaf het nieuwe seizoen 2005 zullen de Looney Tunes en Batman dus niet meer te zien zijn in Six Flags Holland. Ook zal Six Flags Holland afscheid nemen van haar naam. Dit alles heeft te maken met de overname van de Six Flags Europese Divisie, die aan het begin van het seizoen aangekocht werd door de investeringsmaatschappij Palamon Capital Partners. De Europese Divisie, met parken als Six Flags Holland, Warner Bros. Movie World en Six Flags België, opereert sindsdien onder de nieuwe naam “StarParks”. Op 11 november zal Six Flags Holland haar nieuwe naam, characters en plannen onthullen in een persconferentie. Tot die tijd blijft het allemaal nog even een verrassing. Wat al wel bekend is, is dat het park vanaf het nieuwe seizoen nog meer entertainment, plezier en beleving zal bieden voor jong en oud!

Comments are closed.