NK Jump in Walibi World

Jumpvirus treft Nederland

Nederland is sinds enkele maanden compleet in de ban van het "jumpen". Schoolpleinen, discotheken, het internet en tv programma’s als TMF-Jump zijn hét platform om de coolste jumpmoves te vertonen. Ook Walibi World deed enkele maanden mee aan deze hype door op hemelvaartsdag verschillende workshops en demo’s Jumpstyle dansen te geven. Het werd een enorm succes en binnen een mum van tijd stonden er honderden jumpende mensen in het park. Van kinderen tot tieners en van ouders tot opa’s en oma’s… iedereen deed mee.

Wie wordt Nederlands Kampioen Jump?

Zoveel Jumptalent vraagt natuurlijk om een kampioen… daarom organiseren TMF, Hollywood Music Hall en Walibi World op 4 augustus het officiële NK Jump. Iedereen maakt kans Nederlands Kampioen Jump te worden, want er worden 3 voorrondes georganiseerd op 25, 28 juli en 1 augustus. Tijdens deze voorrondes maken jumpers met de beste moves kans op een Wild Card, die recht geeft op een plaats in de finale van 4 augustus. Zowel de voorrondes als het NK zullen vanaf 21:00 uur plaatsvinden in Walibi World op het plein bij de megacoaster Goliath en worden gepresenteerd door TMF VJ Miljuschka. Doe mee of kijk toe, maar zorg dat je erbij bent!

Walibi World open tot middernacht

Op deze dagen staat Walibi World ook in het teken van het zomerevenement New Year’s Eve, waarbij het park vanaf 10 uur ‘s ochtends tot middernacht geopend is! Het beloven dus knallende dagen te worden met veel gezelligheid, muziek, optredens, speciale oudejaarsshows, jumpen tot je erbij neervalt, oliebollen, champagne en natuurlijk een knallend vuurwerk als afsluiter!

Comments are closed.